Evenementenverhuur in Amersfoort, Utrecht, Soest, Baarn & omgeving! Bekijk al onze bezorglocaties

Party verhuur soest

Partyverhuur In Soest en omstreken

Originaliteit wordt door uw gasten gewaardeerd. Een keer iets anders doen! Daar hoeft u niet veel voor te betalen.  Wij Alpha Events kunnen leuke items leveren voor uw feest of evenement. Ideaal voor een thema-feest. Vraag naar de mogelijkheden. Wij doen het graag voor u. 

Snackwagen

U wilt uw gasten verrassen met iets origineels dat ook nog prima smaakt? Wij hebben voor u de ideale oplossing. Met onze snackwagen voorzien wij uw evenement van een verrassing. Hoe leuk is het niet om een portie heerlijke verse frites met daarbij horende snacks te kunnen bestellen. Wij passen het pakket geheel aan op uw wensen. Uiteraard staat de kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Voor een vaste prijs per persoon kunnen wij 2,5 uur de lekkerste snacks, broodjes, salades en friet onbeperkt leveren.

 

Poffertjeskraam

Wij bakken poffertjes op traditionele wijze. Met onze mobiele poffertjeskraam kunnen wij op elke geschikte locatie aanwezig zijn. Dus ook op uw evenement. Poffertjes geven door de geur en smaak een nostalgische en gezellige sfeer. Voor een vaste prijs staan wij voor een (vooraf bepaalde) tijd bij uw evenement .

 

Barbecue op locatie

Wilt u een feestje geven en uw gasten verwennen met een verzorgde BBQ-party?
Alpha Events in Soest verzorgt uw barbecue op uw eigen locatie. Uiteraard met vlees, vis en vegetarische gerechten van topkwaliteit met daarbij groentes, salades en huisgemaakte sausen. Gewoon op de manier zoals u uw BBQ wenst.

Vooraf nemen we al uw wensen door, indien nodig bekijken we de locatie waar het feest gegeven gaat worden. Alles  is mogelijk! Uw eigen tuin, bij de sportvereniging, het parkeerterrein voor uw kantoor of bedrijf. Natuurlijk bent u verzekerd van gekwalificeerde medewerkers van Alpha Events.

 

Suikerspin- , Hotdog- of Popcornkraam Het is allemaal mogelijk bij Alpha Events in Soest

  • De ouderwetse gepofte maïs waar zoveel generaties al van genoten hebben. Lekkere popcorn. Vers geschept en verkrijgbaar in de zoute en zoete variant. Niet alleen voor jong, want oud mag natuurlijk ook smullen van deze lekkere snack.
  • Een andere kermislekkernij is ook bij Alpha Events te huur. De suikerspin uit onze kraam is een garantie voor een mierzoete en roze belevenis.
  • Een smakelijke hotdog. Echt Amerikaans! Een broodje met de onvermijdelijke en o zo lekkere worst. Compleet met mosterd natuurlijk. Een leuk onderdeel voor bijvoorbeeld een themafeest.

 

Bediening

Indien u dat wenst is Alpha Events zelf aanwezig tijdens het evenement. Ons personeel heeft ruime  ervaring in de horeca. U krijgt van ons de garantie dat u een perfecte en representatieve bediening aan uw gasten kunt introduceren.

 

Voor elke gelegenheid kunnen wij een passende offerte maken. Samen met u komen wij tot een goede inrichting van uw evenement en verzorgen wij de catering. Eén telefoonnummer, één adres! Betaalbaar en bijzonder. U heeft alle tijd en aandacht voor uw gasten.

Kijk ook eens bij
Alphacatering
Alphacatering
Maaltijdspecialist
Marktplaats Duurzaam Inkopen
MVO Nederland
Alpha Events
Peter van den Breemerweg 15
3768 MP Soest
035-601 40 82
info@alphaevents.nl
Calamiteiten & Spoedbestellingen
06 38 02 68 58
Contact
Wij zijn u graag van dienst:
- Neem contact op