Evenementenverhuur in Amersfoort, Utrecht, Soest, Baarn & omgeving! Bekijk al onze bezorglocaties

Alpha Events - U heeft het gezellig met uw gasten! Wij doen de rest.

Alpha Events - U heeft het gezellig met uw gasten! Wij doen de rest.

Slechts één adres voor de perfecte organisatie van uw evenement

Van harte welkom op onze site. U bent op het juiste adres beland. Eén adres! Meer heeft u niet nodig voor de organisatie van de faciliteiten en de catering voor uw feest, uw partij of uw evenement.

Fabian Bohms heeft de dagelijkse leiding over Alpha Events. Inlevingsvermogen, flexibel en betrokken. Dat zijn de eigenschappen die hem als jonge ondernemer hebben gevormd. Een enthousiaste en gedreven levenshouding is voor hem de voedingsbodem om innovatief en creatief te blijven werken aan een succesvolle onderneming. Alpha Events. Een onderneming die klaar staat voor zijn klanten en waar alleen het beste goed genoeg is.

Wat doen wij?

Alpha Events combineert het beste van twee. De catering én de faciliteiten van uw feest of evenement.

Ons zusterbedrijf Alpha Catering heeft sinds 1975 ervaring in professionele catering. Wij zijn van mening dat de catering die wij voor u verzorgen maatwerk moet zijn. U verdient een goed verzorgde catering die is afgestemd op de persoonlijke behoeften van u en uw gasten en waar rekening is gehouden met uw wensen en de omstandigheden. In onze professionele keuken bereidt ons gekwalificeerd en deskundig kookteam verschillende gerechten met verse ingrediënten. Ingrediënten waaraan wij strenge kwaliteitseisen stellen. Eerlijke, gezonde, verse en duurzame producten. Wij hebben onze eigen kruidentuin en een breed netwerk aan kwaliteitsleveranciers. Onze producten zijn niet duur maar wel bijzonder.  Onze vaste klanten willen inmiddels niet anders.

Wij beschikken over diverse mogelijkheden om u alle zorg uit handen te nemen. U kunt bij ons niet alleen qua catering een prestatie verwachten. Wij nemen graag de organisatie van de faciliteiten en de inrichting van uw locatie van u over. Wij hebben alles in huis. Of u een intiem feest of een evenement van grootse omvang houdt. Voor feesten en bijeenkomsten van 5 tot 2.500 personen leveren wij alle faciliteiten voor een geslaagd evenement.

Partycatering Soest Party verhuur soest |  Party verhuur Amersfoort |  Barbecue Soest |  Barbecue Amersfoort | Partycatering Amersfoort l

Kijk ook eens bij
Alphacatering
Alphacatering
Maaltijdspecialist
Marktplaats Duurzaam Inkopen
MVO Nederland
Alpha Events
Peter van den Breemerweg 15
3768 MP Soest
035-601 40 82
info@alphaevents.nl
Calamiteiten & Spoedbestellingen
06 38 02 68 58
Contact
Wij zijn u graag van dienst:
- Neem contact op